divendres, 25 d’octubre del 2019

Sants-Montjuïc, Barcelona

Barcelona, ciutat de l’avenç

Vaig néixer al 1990 al districte de sants -Montjuïc, Barcelona significa per a mi multiculturalitat, renovació i canvi constant, durant els meus anys d’infància i adolescència  he viscut a Sants i he vist com el paisatge del barri i les seves botigues s’han anat transformat.

Per altra banda, Barcelona és per a mi la ciutat dels recursos i les oportunitats, ja que s’hi troben grans universitats i també molts serveis dirigits als ciutadans que milloren la qualitat de vida de la gent que hi habita.


Palacio Nacional de Montjuïc
Autor: Canaan-Treball pròpi
Llicència: CC BY-SA 3.0
Creat: 04/09/2013
Font: Wiquipèdia


Us adjunto una petita descripció del barri de sants extreta de la Vikipèdia:

Sants és un barri del districte barceloní de Sants-Montjuïc. Fou el nucli principal de l'antic municipi de Santa Maria de Sants, a què donava nom, i que abastava la zona compresa entre el barri de Sants i els voltants del passeig de la Zona Franca, o sigui, aproximadament la zona central de l'actual districte de Sants-Montjuïc excloent-ne Montjuïc i el Poble Sec (que pertanyien a Barcelona) i la major part de la Zona Franca, que pertanyia a l'Hospitalet. Hostafrancs (amb la Font de la Guatlla) històricament formava part del terme de Sants, però fou cedit al de Barcelona el 1839; per motius històrics i sociourbanístics, el seu caràcter santsenc està fora de dubte.

El barri està travessat per la Ronda del Mig, així com per les vies del tren. Té un important eix comercial, l'anomenada carretera de Sants, formada pel carrer de la Creu Coberta a Hostafrancs, i el carrer de Sants.

Font del text: Viquipèdia.


Desitjo que us hagi agradat,
Salutacions,

Claudia Calafell.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultat de les eleccions