dimarts, 23 d’octubre del 2018

Vallbona m'enamora

Vallbona és un petit poblet de 1.400 habitants a 60 km de Barcelona. 
Està molt ben situat ja que està comunicat amb la C-15 i també disposa de dues parades dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. També ara els vallbonencs estem d'enhorabona ja que a Vallbona fa qüestió de 2 mesos tenim una casa rural per a tots aquells que vulguin passar uns dies inoblidables en un lloc tranquil i encantador. 


Ca la Maria Xica 1790Fotografia Cedida per Montserrat Martí 
Davant de la plaça de l’Església, en ple cor del municipi, es troba situat Ca la Maria Xica, habitatge que data de 1790. La casa ha estat íntegrament restaurada, però conserva els elements de construcció característics propis de les cases de poble de l’època: bigues de fusta, un celler amb volta catalana, un pati, una façana singular, etc., per la qual cosa ha estat inclosa en el catàleg de patrimoni cultural del municipi.

Ca la Maria Xica és una excel·lent elecció per passar uns dies en la tranquil·litat d’un entorn rural. Es tracta d’una casa amb encant, equipada amb tots els serveis, per oferir el màxim confort als hostes.

La casa compta amb un pati amb una zona de barbacoa i cuina coberta i totalment equipada, que ofereix la possibilitat de realitzar àpats familiars o amb amics, a l’exterior. 
Gaudiu dels enllaços que us he penjat i espero veure us per Vallbona D'Anoia ben aviat.

  • Foto i videos cedits per Montserrat Martí  
  • Text Montserrat Martí




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultat de les eleccions