dijous, 22 d’octubre del 2020

NO HI HE NASCUT PERÒ MERANGES ÉS CASA MEVA


Vaig néixer i viure fins als vint i tants anys al barri de Gràcia de Barcelona, a la Salut, entre el Guinardó i el Carmel, molt a prop del Parc Güell. 
























Però casa meva és Cal Paulet, a Meranges; un petit poble (el municipi més alt de Catalunya) on vivim unes 15 famílies prou ben avingudes. Els qui pitjor es porten són els que tenen llaços de sang, però nosaltres fem i deixem fer. Com he dit Meranges és un poble petit però té un terme molt extens: la Carabassa, el Puigpedrós, el Pla de Matons, els Engorgs o Malniu són a la llista del top10 de les excursions més conegudes. 

A la viquipèdia podeu trobar molta més informació:

"Meranges és un municipi de la comarca de la Baixa Cerdanya. Amb 1.539 m, el nucli de Meranges és el cap de municipi situat a més altitud sobre el nivell del mar de Catalunya (l'entitat de població a més altitud és Rubió, al Pallars Sobirà). El terme municipal té una extensió de 37,38 km² i el poble és a 1.590 msnm. Limita al nord amb Andorra i França, a l'est amb Ger, al sud amb Isòvol i a l'oest amb Éller, Talltendre, Lles i Coborriu de la Llosa. Inclou el nucli de Girul (1.625 m d’altitud)."




MARINA COSTA REDONDO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultat de les eleccions