diumenge, 25 d’octubre del 2020

Una pinzellada sobre el meu barri

Una pinzellada sobre el meu barri


Hola a tots, Sóc la Núria Pérez

Aquesta és la primera entrada que faig al blog.

Aquesta prova demana incloure una imatge del poble on vam nèixer. 

Bé, jo vaig néixer a Barcelona i és on he viscut sempre. Concretament al Barri de la Sagrada Família. És un barri que forma part del Districte de l'Eixample. Per tots els que no sou de Barcelona i no sabeu ubicar gaire els barris aquí us deixo una imatge.

Quan la ciutat va començar a créixer,"eixamplar-se", sortint de les muralles medievals tot el que hi havia més enllà eren terres i camps. El que correspondria, més o menys, amb el territori del barri actual, s'anomenava El Poblet. I no va ser fins que es va començar l'edificació del temple que va pasar a anomenar-se el Barri de la Sagrada Família. 


Electro07 (derivative work) - File:Barcelona Barris.svg

Com segur que tots vosaltres heu vist moltes vegades fotografies del Temple de la Sagrada Família, he preferit no incloure aquesta imatge i el que he fet ha estat buscar una imatge de l'interior de la Basílica,la part nova. Si no l'heu visitat mai, us ho recomano. L'interior és espectacular.

Aquest és un exemple de com entra la llum en el interior que es reflecteix en els vitralls i provoca un joc de colors en el interior molt bonic.


 © Ad Meskens / Wikimedia Commons


Desitjo que sigui del vostre interès. 


Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultat de les eleccions